Τα όμορφα κορίτσια, όμορφα στολίζονται...

Τα όμορφα κορίτσια, όμορφα στολίζονται...
Sweet Pink

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κωδικό όνομα... γκαρνταρόμπα!

       Καλό σας απόγευμα φίλες μου.
Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Έχουμε μερικές μέρες να τα πούμε... Από τη Πρωτομαγιά... Χαλάρωσα λίγο, και τώρα πάλι έπιασα το πληκτρολόγιο.
     Ο καιρός καλά κρατεί, οι ζέστες επίσης, και εμείς από νωρίς σε καλοκαιρινή διάθεση...  Οι περισσότεροι βάλαμε τα χειμωνιάτικα στη ντουλάπα και δε θα δούμε βαρύ ρούχο τουλάχιστον για ένα 6μηνο... χμ.... πολύ είπα... τουλάχιστον για ένα 4μηνο... καλά είναι!! Βγάλαμε τα ασπρισμένα μας μπρατσάκια έξω και έχω δει και κάτι μπουτάκια που κυκλοφορούν... από μερικές πιο τολμηρές. Δειλά δειλά θα ξεκινήσουμε και τα μπανάκια... Ελπίζω να τα καταφέρουμε να κάνουμε τις διακοπές μας ή έστω μια βουτιά στη θάλασσα κι ας μη πάμε διακοπές... γιατί εκεί που έχει σκαρφαλώσει η βενζίνη... έχει γίνει είδος πολυτελείας πλέον!
     Αρκετά γκρίνιαξα όμως ε? δε νομίζετε?  
  Που λέτε, χθές που διόρθωνα τη ντουλάπα μου και κοιτούσα τι έχω, τι μου κάνει... τι δεν μου κάνει... διαπίστωσα πως χρειάζομαι μια μικρή ανανέωση στυλιστική... σκέφτηκα, ξανασκέφτηκα... έκλεισα τη ντουλάπα μου... πήρα τον καφέ μου, και κάθισα στο pc μου για δω τι γίνεται στον κόσμο της μόδας σε διάφορα site ελληνικά και μη!!! Δεν είδα κάτι που να με γεμίζει.... όλα στενά... και στενά και ξανά στενά... και κολλητά... εντάξει δεν έχω και το σώμα που είχα μερικά χρόνια πριν και αυτά που είδα όχι απλά δε με γεμίζουν αλλά τα παραγεμίζω εγώ!!  Και εκνευρίστηκα... και τότε πήγα στο facebook... Kαι με το που το άνοιξα, βλέπω μπροστά μου κάτι που είναι εντελώς εγώ!.... μια μπλούζα μ ένα playmobil!!! τρελάθηκα! και πάτησα και στην επόμενη φωτογραφία... ένα γλυκό φορεματάκι με τη Miss Piggy, και μετά η Heidi, άλλο φορεματάκι αέρινο και καλοκαιρινό! Η παιδική μας ηρωίδα από τις Αυστριακές Άλπεις, τώρα και σε φόρεμα!!! Και χάρηκα ακόμη περισσότερο, γιατί αυτά είναι τρία από τα καινούρια σχέδια της φίλης μου της Αργυρώς από το  Fabric Art, και που μπορείτε να δείτε μερικά κομμάτια από τη νέα συλλογή της  εδώ  ....    
                               Αργυρώ μου σου έρχομαι! 
    Είμαι σίγουρη πως κι εσείς θα θέλετε να δείτε τη Ηeidi και το Playmobil ... ε?? 
Δεν είναι πανέμορφα όλα? Η γλυκιά μας γουρουνίτσα, τι σας λέει? που μεταξύ μας... δε μου τη γλυτώνει! Και φυσικά το Playmobil! Aσύμμετρη μπλουζίτσα και πολύ παιχνιδιάρα! 
     Την φίλη μου την Αργυρώ και ιδιοκτήτρια του καταστήματος Fabric Art τη γνώρισα πριν ένα χρόνο περίπου... ίσως και παραπάνω, μέσω ίντερνετ και αμέσως της έκανα μια παραγγελία... που όταν τη παρέλαβα όλοι μου έλεγαν πόσο όμορφα και πρωτότυπα είναι αυτά που φοράω.
     Ποιότητα, χρώματα, εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά που αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ, μιας και πολλά κομμάτια της συλλογής είναι φτιαγμένα στο χέρι, και από γνήσια στρας Swarovski, και όχι μόνο... Υπάρχουν και σχέδια που είναι ζωγραφισμένα με ειδικές ανεξίτηλες μπογιές.
     Όσες από εσάς, θέλετε να επισκεφτείτε τo Fabric Αrt, και να ανακαλύψετε τα όλα αυτά τα όμορφα ρουχάκια, θα το βρείτε στη Λεωφόρο Ηρακλείου 346Β στη Νέα Ιωνία. 
Επισκεφτείτε το και δε θα χάσετε!  

Μέχρι την επόμενη μας συνάντηση, να προσέχετε πολύ και να περνάτε όμορφα!! καλό σας απόγευμα, 
                                     σας φιλώ!